Zwangerschapsyoga cursus Haarlem

 

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Deze cursus speelt in op jouw zwangerschap en het kindje dat groeit in je buik. De yoga oefeningen houden je lichaam fit en soepel. Je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te gaan en meer contact te krijgen met je lichaam. Je ontwikkelt zo meer vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf. Onderdeel van de zwangerschapsyoga cursus is de partnerles. Eens in de 6 weken is er een partner les. Een leuke en leerzame en praktische les voor jullie allebei! Je leert alles wat je nodig hebt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien.

Met de doorlopende cursus zwangerschapsyoga en de 10 weekse zwangerschaps yoga cursus kun je al beginnen vanaf de 14e week en doorgaan tot het einde van de zwangerschap. Maar je mag natuurlijk ook later instappen in de cursus en rond je 25e  week beginnen. Deelnemers ervaren het als een rustige, veilige en gebalanceerde  cursus die je tijdens de hele zwangerschap kunt doen. De oefeningen geven ontspanning , kracht en focus en vergroten je zelfvertrouwen.

Iedereen kan meedoen. Ook als je zwanger bent van je tweede of derde kindje. Ervaring met yoga is niet nodig.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Docent: Helene Kissels  (Hatha yoga docent met specialisatie zwangerschaps yoga)

Aanmelden

Er zijn verschillende momenten in de week dat je mee kan doen met de zwangerschapsyoga lessen: donderdag , vrijdag of zaterdag.

Heb je nog geen cursus gevolgd, ben je al verder dan 35 weken en wil je toch graag nog iets aan zwangerschaps yoga doen, dan kan je prive lessen volgen tijdens de periode van je zwangerschaps verlof , inclusief een partnerles. Tijdens de prive les leer je de belangrijkste yoga , adem – en ontspanningstechnieken om de weeen op te kunnen vangen. Met de partnerles wordt je partner actief betrokken bij de laatste weken van de zwangerschap en doen we oefeningen die ondersteunend zijn bij de bevalling. Mail of bel voor meer informatie.

10-weekse zwangerschapsyoga cursus:
Prijs: 10 lessen: E 130 (inclusief een partnerles), proefles E 10 
Voor meer informatie en aanmelden mail of bel : info@yogastudiokleverpark.nl  |  06-20490617

Doorlopende cursus:
Prijs: 12 lessenkaart: €145  (instromen mogelijk, inclusief een partnerles)
Proefles E 10  Losse les: E 15
Voor meer informatie en aanmelden mail of bel : info@yogastudiokleverpark.nl  |  06-20490617

zwangerschapsyoga-haarlem-kleverpark

Lesrooster zwangerschapsyoga

Donderdag
18.00 – 19.00 uur  10-weekse cursus data:

5 april – 7 juni

16 augustus -18 oktober

1 november -17 januari

Zaterdag
10.30 – 11.45 uur   (doorlopende cursus. Je kan op elk moment instromen )