Zwangerschapsyoga cursus Haarlem

 

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Deze cursus speelt in op jouw zwangerschap en het kindje dat groeit in je buik. De yoga oefeningen houden je lichaam fit en soepel. Je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te gaan en meer contact te krijgen met je lichaam. Je ontwikkelt zo meer vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf. Onder deel van de zwangerschapsyoga cursus is de partnerles. Eens in de 6 weken is er een partner les. Een leuke en leerzame en praktische les voor jullie allebei! Je leert alles wat je nodig hebt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien.

Met de doorlopende cursus zwangerschapsyoga en de 10 weekse zwangerschaps yoga cursus kun je al beginnen vanaf de 14e week en doorgaan tot het einde van de zwangerschap. Maar je mag natuurlijk ook later instappen in de cursus en rond je 25e  week beginnen. Deelnemers ervaren het als een rustige, veilige en gebalanceerde  cursus die je tijdens de hele zwangerschap kunt doen. De oefeningen geven ontspanning , kracht en focus en vergroten je zelfvertrouwen. Ervaring met yoga is niet nodig. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Docent: Helene Kissels

Aanmelden

Er zijn verschillende momenten in de week dat je mee kan doen met de zwangerschapsyoga lessen: donderdag , vrijdag of zaterdag.

De 4 weekse korte cursus kan je meedoen als je meer dan 28 weken zwanger bent en toch graag nog een cursus wil doen. Het is een korte praktische cursus van 4 lessen inclusief één partnerles. De cursus wordt ook vaak tijdens het zwangerschaps verlof gedaan. Tijdens de cursus leer je de belangrijkste yoga , adem – en ontspanningstechnieken om de weeen op te kunnen vangen. Met de partnerles wordt je partner actief betrokken bij de laatste weken van de zwangerschap en doen we oefeningen die ondersteunend zijn bij de bevalling. Deze cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

 

10-weekse zwangerschapsyoga cursus:
Prijs: 10 lessen: E 130 (inclusief een partnerles), proefles E 10 
Voor meer informatie en aanmelden mail of bel : info@yogastudiokleverpark.nl  |  06-20490617

4-weekse korte cursus: Prijs: 4 lessen : E 70 (inclusief partnerles) aanmelden via de mail: info@yogastudiokleverpark.nl

Doorlopende cursus:
Prijs: 12 lessenkaart: €145  (instromen mogelijk, inclusief een partnerles)
Proefles E 10  Losse les: E 15
Voor meer informatie en aanmelden mail of bel : info@yogastudiokleverpark.nl  |  06-20490617

zwangerschapsyoga-haarlem-kleverpark

Lesrooster zwangerschapsyoga

Donderdag
18.00 – 19.00 uur  (nieuwe 10-weekse cursus:  5 april – 7 juni)

Vrijdag  13.00 – 14.15 uur   4-weekse korte cursus: 11 mei – 1 juni

Zaterdag
10.30 – 11.45 uur   (doorlopende cursus. Op elk moment instromen mogelijk)