Mama

Mama zijn, mama worden het is bijzonder!

Vanuit onze sfeervolle studio aan het groene Kleverpark in Haarlem inspireren we graag veel vrouwen. Mama Kleverpark is onderdeel van Yoga Kleverpark, dat sinds 2012 een fijne plek is waar je tot rust komt en ontspant. Wat je ook kiest, een yogales of massage, een moment voor jezelf: je lichaam, je geest. Wij nodigen je uit om weer in je kracht te komen en mee te doen met de lessen, cursussen of workshops!

Mama – kind yoga  &  Mindful  Parenting…

Naast de vaste wekelijkse lessen zijn er ook workshops en cursussen voor jou,  je kids of voor jullie samen! Wil je een keer samen met je kind lekker yoga doen in het weekend? Op zondag 13 MOEDERDAG is er  een speciale les voor jou en je kids van 12.00- tot 14.00 uur! 

Voor ouders die ontspannen willen opvoeden of wat extra ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding van hun kind is de cursus Mindful Parenting heel van Maryvonne Verkerke heel zinvol. De cursus is geschikt voor ouders met kinderen van 8 tot 19 jaar. Geschikt voor ouders met een drukke baan, waar de balans tussen werk en prive ver te zoeken is. Ouders met stress rondom een echtscheiding, of ouders met een kind dat extra zorg vraagt. Je leert rustig en met aandacht om te gaan met je kind en zo samen ontspannen en gelukkig te zijn , ook in lastige situaties.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via de mail of bel: info@yogastudiokleverpark.nl   | 06.20490617

Wil je op de hoogte blijven van wat er nog meer georganiseerd wordt bij Mama Kleverpark? Hou onze facebook pagina dan in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

zwangerschapsyoga-haarlem-kleverpark

Agenda

Mama & kind yoga: zondag 13 mei

Zondag 13 mei is het MOEDERDAG en geven we een speciale les Mindful mom & kids!  Een gezellige les voor jullie samen die begint met een yoga warming up en daarna leuke, speelse mindfulness oefeningen voor jou en je kind(eren). Leeftijd vanaf 7 tot 18 jaar.

TIJD: 12.00-14.00 uur.  Docenten Helene en Maryvonne.

Aub vooraf aanmelden via de mail. Deelname E 22 samen met één kind (per kind E 7. Inclusief snackje en drankje/thee)

 

Hormoon yoga workshop:  zondag 14 april   13.00 – 16.00 uur  (docent Helene)

Een workshop voor vrouwen die merken dat ze in de overgang komen of op een andere manier klachten hebben die hormoon gerelateerd zijn . Docent Helene Kissels . Kijk voor meer informatie op de website van www.yogastudiokleverpark.nl