Mama

Mama zijn, mama worden het is bijzonder!

Vanuit onze sfeervolle studio aan het groene Kleverpark in Haarlem inspireren we graag veel vrouwen. Mama Kleverpark is onderdeel van Yoga Kleverpark, dat sinds 2012 een fijne plek is waar je tot rust komt en ontspant. Wat je ook kiest, een yogales of massage, een moment voor jezelf: je lichaam, je geest. Wij nodigen je uit om weer in je kracht te komen en mee te doen met de lessen, cursussen of workshops!

Mama – kind yoga  &  Mindful  Parenting…

Naast de vaste wekelijkse lessen zijn er ook workshops en cursussen voor jou,  je kids of voor jullie samen! Wil je een keer samen met je kind lekker een uurtje yoga doen in het weekend? Dan is een Mama & kind yoga les plezier voor twee!

Voor ouders die ontspannen willen opvoeden of wat extra ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding van hun kind is de cursus Mindful Parenting heel zinvol. De cursus is geschikt voor ouders met kinderen van 0 tot 19 jaar. Geschikt voor ouders met een drukke baan, waar de balans tussen werk en prive ver te zoeken is. Ouders met stress rondom een echtscheiding, of ouders met een kind dat extra zorg vraagt. Je leert rustig en met aandacht om te gaan met je kind en zo samen ontspannen en gelukkig te zijn , ook in lastige situaties.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via de mail of bel: info@yogastudiokleverpark.nl   | 06.20490617

Wil je op de hoogte blijven van wat er nog meer georganiseerd wordt bij Mama Kleverpark? Hou onze facebook pagina dan in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

zwangerschapsyoga-haarlem-kleverpark

Agenda

Mindfulness voor kids: 8 weekse training voor kleine en grotere kideren

vanaf september vrijdagmiddag : kinder training : 15.45 – 16.30 uur  |  jongeren training: 16.45 -18.00 uur

Docent: Maryvonne Verkerke www.mindsenmore.nl

Mama & kind yoga: zondag 15 oktober en 19 november 11.00-12.30 uur   (docent Eveline)

Mindful Parenting:  vanaf september elke donderdag middag  (docent Maryvonne)

Hormoon yoga workshop:   zondag 15 oktober   13.00 – 16.30 uur  (docent Helene)